Gratis flygresor i framtiden

Nu för tiden reser allt fler människor med flyg. Det är mycket billigare och smidigare att flyga i dagsläget än vad det var förr. Idag finns det ännu fler resebolag som gör att konkurrensen är stor och som i sin tur hjälper till att priserna sänks. Det finns flera lågprisflygbolag som erbjuder billiga resor. Till exempel, kan man resa utomlands för bara några hundra kronor. Ett av dessa flygbolag är Ryanair, som är det största flygbolaget i Europa. På grund av att Ryanair åker till mindre flygplatser tjänar de in pengar.

Ryanair sänker sina priser

Ryanair vill satsa på ännu billigare resor. Hur är det möjligt? Den viktigaste orsaken till att flygbiljetter är så billiga är att Ryanair flyger till mindre flygplatser. På detta sätt tjänar de in pengar. Det har nu kommit in förslag från dessa flygplatser att dela på intäkterna som kommer in. Intäkter kommer in av resenärer som reser med Ryanair och handlar på flygplatserna. Om Ryanair inte skulle flyga till dessa små flygplatser så skulle intäkterna vara betydligt mindre. Detta koncept gynnar flygbolaget, flygplatserna och passagerarna. ryanair-chefen hoppas kunna erbjuda gratis resor i framtiden genom detta sätt och ett är säkert – detta kommer att locka ännu fler passagerare att resa med Ryanair!

Ryanair-chefens uppmärksammade uttalanden

Ryanair-chefens fräcka, tidigare uttalanden har väckt stor uppmärksamhet. Men nu har han överraskat alla genom att meddela att visionen är att erbjuda resenärer gratis resor. Denna vision är inte ouppnåelig. Genom att dela på försäljningsintäkterna från flygplatserna är detta möjligt. Flighterna kommer att vara fulla med resenärer som kommer att spendera pengar på plats och flygplatserna vill inget annat än att locka dit mer folk. Lågprisflygbolagens framgång kommer att fortsätta att växa. Allt fler människor reser med flyg nu för tiden, med de låga priserna är det även möjligt för de som annars inte skulle ha råd att åka utomlands.