Upplev ditt livs äventyr på safari

En safari i Afrika är bland de mest ikoniska och äventyrliga resor man kan göra – många drömmer om att få se Afrika från första parkett med alla dess magnifika djur. Om du har tur får du se de stora fem: lejon, buffel, leopard, noshörning och elefant. Förutom dessa kommer du garanterat nära giraffer, zebror och flodhästar.

En safariupplevelse i lyx

Tänk dig att bo i en safari-lodge mitt ute i den afrikanska naturen och att få uppleva miljön och naturen på nära håll med alla dess förmåner nära till hands. En plats där du får sällskap av professionella guider, vällagad mat på vackert dukade bord, och uppleva spännande safariresor i världsklass. Är man sugen på avkoppling finns det lättillgängliga poolområden och möjlighet till konstant service. Njut av en safari av högsta standard och se Afrika och dess fantastiska djurliv på bästa möjliga sätt.

Spectacular african sunset baobab and giraffe

Kombinera med andra upplevelser

Även om den största attraktionen generellt sett är safari finns det även andra spännande aktiviteter. Kombinera safariupplevelsen med en tur ut till Sydafrikas berömda vingårdar eller bege dig ut till Victoria-fallen, ett av världens mest storslagna vattenfall. Det är klassat som världens största vattenfall, med en höjd på 108 m och en bredd på 1708 m, och är ett välbesökt resmål. Är man intresserad av avkoppling finns det ett flertal underbara stränder där man kan njuta i en hängmatta och blicka ut över vita sandstränder och turkosblått vatten.

Hitta den perfekta restypen för dig

Nyati-safari.se erbjuder ett flertal olika typer av resor och äventyr. Vill du vara mer självständig finns det möjlighet att bo i en lyxvilla och ha tillgång till en egen bil. Föredrar du lyx och service i toppklass finns det organiserad safari med privat chaufför och guide. Vare sig det är en bröllopsresa eller om du hellre vill kombinera din upplevelse med en hobby som golf, fiske eller dykning så finns alla möjligheter öppna. Hitta den perfekta resan för just dig.

Sydafrika – ett vackert land med mycket att erbjuda

Förutom safari finns det mycket annat att se i Sydafrika. Kulturen, städerna och omgivningarna har mycket att erbjuda i form av nöjen och vackra miljöer. Du kan besöka Kapstaden och tillbringa några dagar med att sitta på fina restauranger med vida vyer över havet, alternativt vandra ner till de närliggande stränderna. Kombinera med ett besök till den charmiga och historiska staden Stellenbosch eller åk längs en av världens vackraste kustremsor, Garden Route. Här kan du få uppleva en sydafrikansk variant av medelhavskultur med fisk- och skaldjursrestauranger kombinerat med underbart vacker natur.

En safari du sent kommer att glömma

En safari i Sydafrikas Krügerparken är en resa du sent kommer att glömma. Här kan du njuta av en lyxig tillvaro samtidigt som du är ute på ditt livs äventyr. Se ett mycket speciellt och varierat djurliv och engagera dig i ett flertal olika spännande aktiviteter. Njut av vackra stränder och kustremsor, koloniala städer och byar, vingårdar och några av världens mest attraktiva miljöer. Se de unika Victoriafallen eller engagera dig i aktiviteter som jakt eller fiske. Sydafrika har mycket att erbjuda för såväl familjer som par och vänner.

Den perfekta kombinationen mellan lyx och äventyr

Vill du åka på en resa i världsklass? Med lyxigt boende, fantastiska miljöer och underbar mat levererar en resa till Sydafrika och Krügerparken den perfekta kombinationen mellan lyx och äventyr. Åk på safari med professionella guider i öppna safaribilar. Njut av kompletta safariprogram och kombinera det med avkoppling och äkta semesterkänsla. En storslagen resa till ett magiskt land.